Λόγω του αυξημένου όγκου εργασίας όλων των συνεργαζόμενων courier (ACS, SPEEDEX, ΕΛΤΑ) ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

BOMB COSMETICS

Σύγκριση Προϊόντων (0)
2-3 Ημέρες
BOMB COSMETICS BODY LOTION MILK & HO...

BOMB COSMETICS BODY LOTION MILK & HO...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Τα προσόντα ενυδάτωσης σώματος της Bomb Cosmetics έχουν πάνω από 30% αγνό βούτυρο κακάο και βούτυρο καριτέ, ποσότητα διπλάσια από κάθε άλλο προϊόν, προσφέροντας αυτομάτως περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη με φυσικό τρόπο.Μία αρωματική κρέμα σώματος με αιθέρια έλαια από χαμομήλι και ylang ylang.Με άρωμ..

rating
(0)

BOMB COSMETICS BODY LOTION IN THE PINK 3...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Τα προσόντα ενυδάτωσης σώματος της Bomb Cosmetics έχουν πάνω από 30% αγνό βούτυρο κακάο και βούτυρο καριτέ, ποσότητα διπλάσια από κάθε άλλο προϊόν, προσφέροντας αυτομάτως περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη με φυσικό τρόπο.Μία αρωματική κρέμα σώματος με αιθέρια έλαια από γκρέιπφρουτ και δεντρολίβανο.&nb..

rating
(0)

BOMB COSMETICS BODY LOTION CLOUD CUCKOO ...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Τα προσόντα ενυδάτωσης σώματος της Bomb Cosmetics έχουν πάνω από 30% αγνό βούτυρο κακάο και βούτυρο καριτέ, ποσότητα διπλάσια από κάθε άλλο προϊόν, προσφέροντας αυτομάτως περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη με φυσικό τρόπο.Μία αρωματική κρέμα σώματος με αιθέρια έλαια από καρύδα και ylang ylang.Με άρωμα ..

rating
(0)

BOMB COSMETICS BODY LOTION SWEET AS CHER...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Τα προσόντα ενυδάτωσης σώματος της Bomb Cosmetics έχουν πάνω από 30% αγνό βούτυρο κακάο και βούτυρο καριτέ, ποσότητα διπλάσια από κάθε άλλο προϊόν, προσφέροντας αυτομάτως περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη με φυσικό τρόπο.Μία αρωματική κρέμα σώματος με αιθέρια έλαια από χαμομήλι και ματζουράνα.Με άρωμα..

rating
(0)

BOMB COSMETICS FOOT TREATMENT TIPPY TOES...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Τα Body Butters της Bomb Cosmetics έχουν πάνω από 30% αγνό βούτυρο κακάο και βούτυρο καριτέ, ποσότητα διπλάσια από κάθε άλλο προϊόν, προσφέροντας αυτομάτως περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη με φυσικό τρόπο.Ένα αρωματικό βούτυρο για τα πόδια με αιθέρια έλαια από δυόσμο και δενδρολίβανο.  Με ..

rating
(0)

BOMB COSMETICS BODY BUTTER SUMMER HOLIDA...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Τα Body Butters της Bomb Cosmetics έχουν πάνω από 30% αγνό βούτυρο κακάο και βούτυρο καριτέ, ποσότητα διπλάσια από κάθε άλλο προϊόν, προσφέροντας αυτομάτως περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη με φυσικό τρόπο.Ένα αρωματικό βούτυρο σώματος με αιθέρια έλαια από χαμομήλι και περγαμόντο. Με άρωμα περγαμ..

rating
(0)

BOMB COSMETICS BODY SHIMMER BODY BUTTER ...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Τα Body Butters της Bomb Cosmetics έχουν πάνω από 30% αγνό βούτυρο κακάο και βούτυρο καριτέ, ποσότητα διπλάσια από κάθε άλλο προϊόν, προσφέροντας αυτομάτως περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη με φυσικό τρόπο.Ένα αρωματικό βούτυρο σώματος με ενυδατικό έλαιο ηλίανθου και αιθέρια έλαια από γκρέιπφρου..

rating
(0)

BOMB COSMETICS STRAWBERRIES & CREAM ...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Τα Body Butters της Bomb Cosmetics έχουν πάνω από 30% αγνό βούτυρο κακάο και βούτυρο καριτέ, ποσότητα διπλάσια από κάθε άλλο προϊόν, προσφέροντας αυτομάτως περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη με φυσικό τρόπο.Ένα αρωματικό βούτυρο σώματος με ενυδατικό έλαιο καρύδας και αιθέρια έλαια από ylang ylang..

rating
(0)

BOMB COSMETICS BODY BUTTER ROSE REVOLUTI...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Τα Body Butters της Bomb Cosmetics έχουν πάνω από 30% αγνό βούτυρο κακάο και βούτυρο καριτέ, ποσότητα διπλάσια από κάθε άλλο προϊόν, προσφέροντας αυτομάτως περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη με φυσικό τρόπο.Ένα αρωματικό βούτυρο σώματος με ενυδατικό έλαιο ηλίανθου και αιθέρια έλαια από γεράνι και δενδρ..

rating
(0)

BOMB COSMETICS BODY BUTTER PINEAPPLE pre...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Τα Body Butters της Bomb Cosmetics έχουν πάνω από 30% αγνό βούτυρο κακάο και βούτυρο καριτέ, ποσότητα διπλάσια από κάθε άλλο προϊόν, προσφέροντας αυτομάτως περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη με φυσικό τρόπο.Ένα αρωματικό βούτυρο σώματος με αιθέρια έλαια από γκρέιπφρουτ και λεμόνι.Με άρωμα ανανά.100% χε..

rating
(0)

BOMB COSMETICS BODY BUTTER BODY BUFF 200...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Τα Body Butters της Bomb Cosmetics έχουν πάνω από 30% αγνό βούτυρο κακάο και βούτυρο καριτέ, ποσότητα διπλάσια από κάθε άλλο προϊόν, προσφέροντας αυτομάτως περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη με φυσικό τρόπο.Ένα αρωματικό βούτυρο σώματος με ενυδατικό έλαιο καρύδας και αιθέρια έλαια από litsea cubeba και..

rating
(0)

BOMB COSMETICS BODY BUTTER COCO BEACH 20...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Τα Body Butters της Bomb Cosmetics έχουν πάνω από 30% αγνό βούτυρο κακάο και βούτυρο καριτέ, ποσότητα διπλάσια από κάθε άλλο προϊόν, προσφέροντας αυτομάτως περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη με φυσικό τρόπο.Ένα αρωματικό βούτυρο σώματος με ενυδατικό έλαιο ηλίανθου και αιθέρια έλαια από χαμομήλι και φασ..

rating
(0)

BOMB COSMETICS BODY BUTTER RASPBERRY BER...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Τα Body Butters της Bomb Cosmetics έχουν πάνω από 30% αγνό βούτυρο κακάο και βούτυρο καριτέ, ποσότητα διπλάσια από κάθε άλλο προϊόν, προσφέροντας αυτομάτως περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη με φυσικό τρόπο.Ένα αρωματικό βούτυρο σώματος με αιθέρια έλαια από ylang ylang και γιασεμί.Mε άρωμα raspberry.10..

rating
(0)

BOMB COSMETICS BODY BUTTER BLUEBELL WOOD...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Τα Body Butters της Bomb Cosmetics έχουν πάνω από 30% αγνό βούτυρο κακάο και βούτυρο καριτέ, ποσότητα διπλάσια από κάθε άλλο προϊόν, προσφέροντας αυτομάτως περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη με φυσικό τρόπο.Ένα αρωματικό βούτυρο σώματος με ενυδατικό έλαιο ηλίανθου και αιθέρια έλαια από γεράνι και γιασε..

rating
(0)

BOMB COSMETICS BODY BUTTER SUNKISSED SHI...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Τα Body Butters της Bomb Cosmetics έχουν πάνω από 30% αγνό βούτυρο κακάο και βούτυρο καριτέ, ποσότητα διπλάσια από κάθε άλλο προϊόν, προσφέροντας αυτομάτως περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη με φυσικό τρόπο.Ένα αρωματικό βούτυρο σώματος με λάμψη, ενυδατικό έλαιο ηλίανθου και αιθέρια έλαια από πατσουλί ..

rating
(0)
2-3 Ημέρες
Bomb Cosmetics Milk & Honey Body Pol...

Bomb Cosmetics Milk & Honey Body Pol...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Το Body Polish αποτελεί καινοτομία της Bomb Cosmetics και πρόκειται για ένα μείγμα με υψηλή συγκέντρωση βουτύρου καριτέ και ψιλών κόκκων το οποίο προσφέρει τριπλή δράση ενυδάτωσης, καθαρισμού και απολέπισης.Αφρίζων scrub σώματος με αιθέρια έλαια από μανταρίνι και πορτοκάλι για χρήση στο μπάνιο..

rating
(0)
2-3 Ημέρες
Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Pol...

Bomb Cosmetics Vanilla Frosting Body Pol...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Το Body Polish αποτελεί καινοτομία της Bomb Cosmetics και πρόκειται για ένα μείγμα με υψηλή συγκέντρωση βουτύρου καριτέ και ψιλών κόκκων το οποίο προσφέρει τριπλή δράση ενυδάτωσης, καθαρισμού και απολέπισης.Αφρίζων scrub σώματος με ηλίανθο και αιθέρια έλαια από σανδαλόξυλο και μοσχολίβανο για ..

rating
(0)

Bomb Cosmetics Cloud 9 Body Polish 365ml

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Το Body Polish αποτελεί καινοτομία της Bomb Cosmetics και πρόκειται για ένα μείγμα με υψηλή συγκέντρωση βουτύρου καριτέ και ψιλών κόκκων το οποίο προσφέρει τριπλή δράση ενυδάτωσης, καθαρισμού και απολέπισης.Αφρίζων scrub σώματος με αιθέρια έλαια από χαμομήλι και φασκόμηλο για χρήση στο μπάνιο...

rating
(0)

Bomb Cosmetics Butter Babe Body Polish 3...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Το Body Polish αποτελεί καινοτομία της Bomb Cosmetics και πρόκειται για ένα μείγμα με υψηλή συγκέντρωση βουτύρου καριτέ και ψιλών κόκκων το οποίο προσφέρει τριπλή δράση ενυδάτωσης, καθαρισμού και απολέπισης.Αφρίζων scrub σώματος με αιθέρια έλαια από φασκόμηλο και amyris για χρήση στο μπάνιο.Με..

rating
(0)

Bomb Cosmetics Icelandic Lava Body Polis...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Το Body Polish αποτελεί καινοτομία της Bomb Cosmetics και πρόκειται για ένα μείγμα με υψηλή συγκέντρωση βουτύρου καριτέ και ψιλών κόκκων το οποίο προσφέρει τριπλή δράση ενυδάτωσης, καθαρισμού και απολέπισης.Αφρίζων scrub σώματος με αιθέρια έλαια από δυόσμο και μέντα για χρήση στο μπάνιο.ΟΔΗΓΙΕ..

rating
(0)

Bomb Cosmetics mango unchained body poli...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Το Body Polish αποτελεί καινοτομία της Bomb Cosmetics και πρόκειται για ένα μείγμα με υψηλή συγκέντρωση βουτύρου καριτέ και ψιλών κόκκων το οποίο προσφέρει τριπλή δράση ενυδάτωσης, καθαρισμού και απολέπισης.Αφρίζων scrub σώματος με έλαιο ηλίανθου και αιθέρια έλαια από γκρέιπφρουτ και πορτοκάλι..

rating
(0)

Bomb Cosmetics Limelight Body Polish 365...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Το Body Polish αποτελεί καινοτομία της Bomb Cosmetics και πρόκειται για ένα μείγμα με υψηλή συγκέντρωση βουτύρου καριτέ και ψιλών κόκκων το οποίο προσφέρει τριπλή δράση ενυδάτωσης, καθαρισμού και απολέπισης.Αφρίζων scrub σώματος με αιθέρια έλαια από λάιμ και γκρέιπφρουτ για χρήση στο μπάνιο.Με..

rating
(0)

Bomb Cosmetics Jade Jojoba Body Polish 3...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Το Body Polish αποτελεί καινοτομία της Bomb Cosmetics και πρόκειται για ένα μείγμα με υψηλή συγκέντρωση βουτύρου καριτέ και ψιλών κόκκων το οποίο προσφέρει τριπλή δράση ενυδάτωσης, καθαρισμού και απολέπισης.Αφρίζων scrub σώματος με αιθέρια έλαια από jojoba και κέδρο για χρήση στο μπάνιο.ΟΔΗΓΙΕ..

rating
(0)

BOMB COSMETICS Strawberry Fields Shower ...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Το Body Polish αποτελεί καινοτομία της Bomb Cosmetics και πρόκειται για ένα μείγμα με υψηλή συγκέντρωση βουτύρου καριτέ και ψιλών κόκκων το οποίο προσφέρει τριπλή δράση ενυδάτωσης, καθαρισμού και απολέπισης.Αφρίζων scrub σώματος με αιθέρια έλαια από πατσουλί και ylang ylang για χρήση στο μπάνι..

rating
(0)

Bomb Cosmetics Himalayan Pink Salt Body ...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Ελαφρύ scrub σώματος με απαλούς κόκκους βασισμένο σε έλαια για φυσική απολέπιση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Με βάση το γλυκό αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια από χαμομήλι και γεράνι για χρήση στο μπάνιο.Με άρωμα ανατολής.ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣΑνακατέψτε καλά πριν από την χρήση. Πάρτε μια μικρή ποσότητα ..

rating
(0)

Bomb Cosmetics Pink Marmalade Body Scrub...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Ελαφρύ scrub σώματος με απαλούς κόκκους βασισμένο σε έλαια για φυσική απολέπιση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Με βάση το γλυκό αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια από φασκόμηλο και λεμονόχορτο για χρήση στο μπάνιο.Με άρωμα pink marmαlade. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣΑνακατέψτε καλά πριν από την χρήση. Πάρτε μια ..

rating
(0)

Bomb Cosmetics Kiwi & Lime oil based...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Ελαφρύ scrub σώματος με απαλούς κόκκους βασισμένο σε έλαια για φυσική απολέπιση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Με βάση το γλυκό αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια από λάιμ και μαύρο πιπέρι για χρήση στο μπάνιο.Με άρωμα kiwi & lime.ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣΑνακατέψτε καλά πριν από την χρήση. Πάρτε μια μικρ..

rating
(0)

Bomb Cosmetics Grapefruit & Nectarin...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Ελαφρύ scrub σώματος με απαλούς κόκκους βασισμένο σε έλαια για φυσική απολέπιση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Με βάση το γλυκό αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια από γκρέιπφρουτ και μανταρίνι για χρήση στο μπάνιο.Με άρωμα γκρειπφρουτ και νεκταρίνι.ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣΑνακατέψτε καλά πριν από την χρήση. ..

rating
(0)

Bomb Cosmetics Scrubology oil based Body...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Ελαφρύ scrub σώματος με απαλούς κόκκους βασισμένο σε έλαια για φυσική απολέπιση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Με βάση το γλυκό αμυγδαλέλαιο και αιθέρια έλαια από τριαντάφυλλο και κέδρο για χρήση στο μπάνιο.Με άρωμα τριαντάφυλλο. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣΑνακατέψτε καλά πριν από την χρήση. Πάρτε μια μικρή..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
Bomb Cosmetics Cranberry & Lime body...

Bomb Cosmetics Cranberry & Lime body...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Ελαφρύ scrub σώματος με απαλούς κόκκους βασισμένο σε έλαια για φυσική απολέπιση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Με βάση το σησαμέλαιο και αιθέρια έλαια από φασκόμηλο και λεμονόχορτο για χρήση στο μπάνιο.ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣΑνακατέψτε καλά πριν από την χρήση. Πάρτε μια μικρή ποσότητα στο χέρι σας και ..

rating
(0)

BOMB COSMETICS HAND IN THE COOKIE JAR HA...

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Ενυδατική κρέμα χεριών με βάση την γλυκερίνη και τα αιθέρια έλαια από περγαμόντο και ylang ylang.Με άρωμα μπισκότο.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)

BOMB COSMETICS ROSE & PINK PEPPER HA...

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Ενυδατική κρέμα χεριών με βάση την γλυκερίνη και τα αιθέρια έλαια από τριαντάφυλλο και ροζ πιπέρι. Με άρωμα τριαντάφυλλο και ροζ πιπέρι.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)

BOMB COSMETICS MINT TEA MANICURE HAND TR...

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Ενυδατική κρέμα χεριών με βάση την γλυκερίνη και τα αιθέρια έλαια από δυόσμο και μέντα.Με άρωμα τσάι μέντα.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)

BOMB COSMETICS PASSIONFRUIT & SHEA H...

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Ενυδατική κρέμα χεριών με βάση την γλυκερίνη και τα αιθέρια έλαια από αγιάννη και άμυρις.Με άρωμα passionfruit.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)

BOMB COSMETICS VANILLA ICE HAND TREATMEN...

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Ενυδατική κρέμα χεριών με βάση την γλυκερίνη και τα αιθέρια έλαια από πατσουλί και αγιάννη.Με άρωμα βανίλια.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
BOMB COSMETICS DRAGONFRUIT SHOWER BUTTER...

BOMB COSMETICS DRAGONFRUIT SHOWER BUTTER...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Ένα πλούσιο κρεμώδες αφρόλουτρο σε ημιστερεά μορφή βουτύρου σε θερμοκρασία δωματίου.Με το βούτυρο καριτέ που περιέχει, ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει ιδανικά το σώμα σας. Με αιθέρια έλαια από μαύρο πιπέρι και μαντζουράνα και άρωμα φρούτου του δράκου.100% χειροποί..

rating
(0)

BOMB COSMETICS RASPBERRY SHOWER BUTTER 3...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Ένα πλούσιο κρεμώδες αφρόλουτρο σε ημιστερεά μορφή βουτύρου σε θερμοκρασία δωματίου.Με το βούτυρο καριτέ που περιέχει, ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει ιδανικά το σώμα σας. Με αιθέρια έλαια από περγαμόντο και πάλμαρόζα και άρωμα raspberry.100% χειροποίητο προϊόν βα..

rating
(0)

BOMB COSMETICS MARGARITA SHOWER BUTTER 3...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Ένα πλούσιο κρεμώδες αφρόλουτρο σε ημιστερεά μορφή βουτύρου σε θερμοκρασία δωματίου.Με το βούτυρο καριτέ που περιέχει, ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει ιδανικά το σώμα σας. Με αιθέρια έλαια από λεμόνι και λάιμ και άρωμα margarita drink.100% χειροποίητο προϊόν βασισ..

rating
(0)

BOMB COSMETICS MOJITO SHOWER BUTTER 320G...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Ένα πλούσιο κρεμώδες αφρόλουτρο σε ημιστερεά μορφή βουτύρου σε θερμοκρασία δωματίου.Με το βούτυρο καριτέ που περιέχει, ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει ιδανικά το σώμα σας. Με αιθέρια έλαια από μέντα και λάιμ και άρωμα mojito drink.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο..

rating
(0)

Bomb Cosmetics Pina Colada Shower Butter...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Ένα πλούσιο κρεμώδες αφρόλουτρο σε ημιστερεά μορφή βουτύρου σε θερμοκρασία δωματίου.Με το βούτυρο καριτέ που περιέχει, ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει ιδανικά το σώμα σας. Με αιθέρια έλαια από λεμόνι και λάιμ και άρψμα pinacolada drink.100% χειροποίητο προϊόν βασι..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
Bomb Cosmetics Mandarin Shower Butter 32...

Bomb Cosmetics Mandarin Shower Butter 32...

8,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,10€

Ένα πλούσιο κρεμώδες αφρόλουτρο σε ημιστερεά μορφή βουτύρου σε θερμοκρασία δωματίου.Με το βούτυρο καριτέ που περιέχει, ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει ιδανικά το σώμα σας. Με αιθέρια έλαια από μανταρίνι και πορτοκάλι και άρωμα μανταρινιού. 100% χειροποίητο προϊόν ..

rating
(0)

BOMB COSMETICS MEADOW FRESH BATH POWDER ...

9,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,66€

Αναβράζουσα πούδρα μπάνιου με θαλασσινό αλάτι και φύκη. Με νότες πούδρας και αιθέρια έλαια από φασκόμηλο και νεράντζι συνδυασμένα με ελαιόλαδο και αμυγδαλέλαιο   για ενυδάτωση. 100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για ..

rating
(0)

BOMB COSMETICS MISS VINTAGE BATH SALTS 2...

9,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,66€

Άλατα μπάνιου με νότες ξύλου και αιθέρια έλαια από πατσουλί, τριαντάφυλλο, λεμόνι, πορτοκάλι, γιασεμί και γαρδένια.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)

BOMB COSMETICS CLEOPATRA' DESIRE BATH SA...

9,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,66€

Άλατα μπάνιου με νότες ξύλου και αιθέρια έλαια από πατσουλί, τριαντάφυλλο, λεμόνι, πορτοκάλι, γιασεμί, σανδαλόξυλο, musk και γαρδένια.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)

BOMB COSMETICS LIP SCRUB SHERBET LEMON 4...

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Scrub χειλιών με ζάχαρη για ήπια απολέπιση ενισχυμένο με βούτυρο καριτέ για πλούσια ενυδάτωση. Με γεύση λεμόνι.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)

BOMB COSMETICS LIP SCRUB DONUT WORRY 4.5...

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Scrub χειλιών με ζάχαρη για ήπια απολέπιση ενισχυμένο με βούτυρο καριτέ για πλούσια ενυδάτωση. Με γεύση ντόνατ.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)

BOMB COSMETICS SHIMMERING LIP BALM CHILL...

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Balm χειλιών με λάμψη ενισχυμένο με βούτυρο καριτέ για πλούσια ενυδάτωση. Με γεύση τσίλι μάνγκο.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)
2-3 Ημέρες
BOMB COSMETICS LIP BALM BUBBLEGUM 4.5G

BOMB COSMETICS LIP BALM BUBBLEGUM 4.5G

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Balm χειλιών ενισχυμένο με βούτυρο καριτέ για πλούσια ενυδάτωση. Με γεύση τσιχλόφουσκα.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)

BOMB COSMETICS LIP BALM MINT TO BE 4.5G

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Balm χειλιών με ενισχυμένο με βούτυρο καριτέ για πλούσια ενυδάτωση. Με γεύση μοχίτο.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)

BOMB COSMETICS LIP BALM STRAWBERRY CHEES...

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Balm χειλιών ενισχυμένο με βούτυρο καριτέ για πλούσια ενυδάτωση. Με γεύση φράουλα. 100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)

BOMB COSMETICS LIP BALM ONE SMART COOKIE...

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Balm χειλιών ενισχυμένο με βούτυρο καριτέ για πλούσια ενυδάτωση. Με γεύση μπισκότο.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)

BOMB COSMETICS LIP TREATMENT HONEY PEAR ...

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Θεραπεία χειλιών με έξτρα βουτυρένια υφή για πλούσια ενυδάτωση. Με γεύση μέλι αχλάδι.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)

BOMB COSMETICS LIP TREATMENT COCO KISSES...

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Θεραπεία χειλιών με έξτρα βουτυρένια υφή για πλούσια ενυδάτωση. Με γεύση καρύδα.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)

BOMB COSMETICS LIP TREATMENT LADY GREY T...

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Θεραπεία χειλιών με έξτρα βουτυρένια υφή για πλούσια ενυδάτωση. Με γεύση τσάι.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)
2-3 Ημέρες
BOMB COSMETICS LIP TREATMENT CHERRY BLOS...

BOMB COSMETICS LIP TREATMENT CHERRY BLOS...

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Θεραπεία χειλιών με έξτρα βουτυρένια υφή για πλούσια ενυδάτωση. Με γεύση ανθού κερασιάς.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)

BOMB COSMETICS LIP TREATMENT STRAWBERRY ...

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Θεραπεία χειλιών με έξτρα βουτυρένια υφή για πλούσια ενυδάτωση. Με γεύση ντάκιουρι φράουλα.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)

BOMB COSMETICS LIP TINT FRUIT SALAD 4.5G

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Balm χειλιών με χρώμα, ενισχυμένο με βούτυρο καριτέ για πλούσια ενυδάτωση. Με γεύση φρουτοσαλάτα.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)

BOMB COSMETICS TINTED LIP BALM SPICED CR...

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Balm χειλιών με χρώμα, ενισχυμένο με βούτυρο καριτέ για πλούσια ενυδάτωση. Με γεύση cranberry.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)

BOMB COSMETICS LIP TINT STRANGE FRUIT 4....

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Balm χειλιών με χρώμα, ενισχυμένο με βούτυρο καριτέ για πλούσια ενυδάτωση. Με γεύση yuzu.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)

BOMB COSMETICS LIP TINT TURKISH DELIGHT ...

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Balm χειλιών με χρώμα, ενισχυμένο με βούτυρο καριτέ για πλούσια ενυδάτωση. Με γεύση λουκουμιού.100% χειροποίητο προϊόν βασισμένο σε οργανικά φυσικά συστατικά που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι κατάλληλο για vegan...

rating
(0)
Εμφάνιση 1 έως 60 από 102 (2 Σελ.)