ΧΡΩΜΟΜΑΣΚΕΣ

YANNI EXTENSIONS COLOR MASK ΚΟΚΚΙΝΟ 250 ...

6,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,56€

Yanni Extensions Color Mask ΚΟΚΚΙΝΟΠεριγραφή:Επαγγελματική μάσκα μαλλιών Yanni Extensions με κόκκινο χρώμα, είναι σχεδιασμένη να παρατείνει την επίδραση του χρώματος. Χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεσή της με έλαιο Shea Butter αναδομεί,θρέφει και ενυδατώνει την τρίχα κάνοντάς την απαλή χωρίς να φριζάρε..

rating
(0)

YANNI EXTENSIONS COLOR MASK ΧΑΛΚΙΝΟ 250 ...

6,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,56€

Yanni Extensions Color Mask ΧΑΛΚΙΝΟΠεριγραφή:Επαγγελματική μάσκα μαλλιών Yanni Extensions με χάλκινο χρώμα, είναι σχεδιασμένη να παρατείνει την επίδραση του χρώματος. Χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεσή της με έλαιο Shea Butter αναδομεί,θρέφει και ενυδατώνει την τρίχα κάνοντάς την απαλή χωρίς να φριζάρε..

rating
(0)

YANNI EXTENSIONS COLOR MASK ΚΑΦΕ 250 ml...

6,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,56€

Yanni Extensions Color Mask ΚΑΦΕΠεριγραφή:Επαγγελματική μάσκα μαλλιών Yanni Extensions με καφέ χρώμα, είναι σχεδιασμένη να παρατείνει την επίδραση του χρώματος. Χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεσή της με έλαιο Shea Butter αναδομεί,θρέφει και ενυδατώνει την τρίχα κάνοντάς την απαλή χωρίς να φριζάρει...

rating
(0)

DALON HAIRMONY ΧΡΩΜΟΜΑΣΚΑ ΜΩΒ 300ml...

7,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,13€

DALON HAIRMONY ΧΡΩΜΟΜΑΣΚΑ ΜΩΒΠεριγραφή:Η Hairmony μάσκα μαλλιών βοηθά στην τόνωση του μωβ χρώματος. Με ενεργά συστατικά που θρέφουν, ενυδατώνουν, αναδομούν και μαλακώνουν την τρίχα ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν αποτελεσματικά από το φριζάρισμα.Οδηγίες χρήσης:Χρησιμοποιείτε πάντα κατά την εφαρμογή γάντ..

rating
(0)

DALON HAIRMONY ΧΡΩΜΟΜΑΣΚΑ ΡΟΖ 300ml...

7,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,13€

DALON HAIRMONY ΧΡΩΜΟΜΑΣΚΑ ΡΟΖΠεριγραφή:Η Hairmony μάσκα μαλλιών βοηθά στην τόνωση του ροζ χρώματος. Με ενεργά συστατικά που θρέφουν, ενυδατώνουν, αναδομούν και μαλακώνουν την τρίχα ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν αποτελεσματικά από το φριζάρισμα.Οδηγίες χρήσης:Χρησιμοποιείτε πάντα κατά την εφαρμογή γάντ..

rating
(0)

DALON HAIRMONY ΧΡΩΜΟΜΑΣΚΑ ΧΑΛΚΙΝΟ 300ml...

7,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,13€

DALON HAIRMONY ΧΡΩΜΟΜΑΣΚΑ ΧΑΛΚΙΝΟΠεριγραφή:Η Hairmony μάσκα μαλλιών βοηθά στην τόνωση του χάλκινου χρώματος. Με ενεργά συστατικά που θρέφουν, ενυδατώνουν, αναδομούν και μαλακώνουν την τρίχα ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν αποτελεσματικά από το φριζάρισμα.Οδηγίες χρήσης:Χρησιμοποιείτε πάντα κατά την εφαρ..

rating
(0)

DALON HAIRMONY ΧΡΩΜΟΜΑΣΚΑ ΚΟΚΚΙΝΟ 300ml...

7,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,13€

DALON HAIRMONY ΧΡΩΜΟΜΑΣΚΑ ΚΟΚΚΙΝΟΠεριγραφή:Η Hairmony μάσκα μαλλιών βοηθά στην τόνωση του κόκκινου χρώματος. Με ενεργά συστατικά που θρέφουν, ενυδατώνουν, αναδομούν και μαλακώνουν την τρίχα ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν αποτελεσματικά από το φριζάρισμα.Οδηγίες χρήσης:Χρησιμοποιείτε πάντα κατά την εφαρ..

rating
(0)

DALON HAIRMONY ΧΡΩΜΟΜΑΣΚΑ ΚΑΦΕ 300ml...

7,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,13€

DALON HAIRMONY ΧΡΩΜΟΜΑΣΚΑ ΚΑΦΕΠεριγραφή:Η Hairmony μάσκα μαλλιών βοηθά στην τόνωση του καφέ χρώματος. Με ενεργά συστατικά που θρέφουν, ενυδατώνουν, αναδομούν και μαλακώνουν την τρίχα ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν αποτελεσματικά από το φριζάρισμα.Οδηγίες χρήσης:Χρησιμοποιείτε πάντα κατά την εφαρμογή γά..

rating
(0)
Εξαντλήθηκε
DALON HAIRMONY ΧΡΩΜΟΜΑΣΚΑ ΜΑΥΡΟ 300ml...

DALON HAIRMONY ΧΡΩΜΟΜΑΣΚΑ ΜΑΥΡΟ 300ml...

7,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,13€

DALON HAIRMONY ΧΡΩΜΟΜΑΣΚΑ ΜΑΥΡΟΠεριγραφή:Η Hairmony μάσκα μαλλιών βοηθά στην τόνωση του μαύρου χρώματος. Με ενεργά συστατικά που θρέφουν, ενυδατώνουν, αναδομούν και μαλακώνουν την τρίχα ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν αποτελεσματικά από το φριζάρισμα.Οδηγίες χρήσης:Χρησιμοποιείτε πάντα κατά την εφαρμογή..

rating
(0)

Nirvel Nutre Color Mask TURQUOISE 200ml

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Χρώμα τιρκουάζ.Η χρωμομάσκα Nutre Color είναι μια προσωρινή χρωστική μάσκα που παρέχει θρέψη και λάμψη εκτός από χρώμα.Δεν μεταβάλλει τα φυσικά μαλλιά και το χρώμα ξεθωριάζει σταδιακά με το λούσιμο.Χάρη σε μια προσεκτική επιλογή των χρωστικών ουσιών τονίζει τα λαμπερά και έντονα ..

rating
(0)

Nirvel Nutre Color Mask SILVER 200ml

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Χρώμα ασημί.Η χρωμομάσκα Nutre Color είναι μια προσωρινή χρωστική μάσκα που παρέχει θρέψη και λάμψη εκτός από χρώμα.Δεν μεταβάλλει τα φυσικά μαλλιά και το χρώμα ξεθωριάζει σταδιακά με το λούσιμο.Χάρη σε μια προσεκτική επιλογή των χρωστικών ουσιών τονίζει τα λαμπερά και έντονα χρώ..

rating
(0)

Nirvel Nutre Color Mask Carmine 200ml

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Χρώμα έντονο κόκκινο.Η χρωμομάσκα Nutre Color είναι μια προσωρινή χρωστική μάσκα που παρέχει θρέψη και λάμψη εκτός από χρώμα.Δεν μεταβάλλει τα φυσικά μαλλιά και το χρώμα ξεθωριάζει σταδιακά με το λούσιμο.Χάρη σε μια προσεκτική επιλογή των χρωστικών ουσιών τονίζει τα λαμπερά και έντονα χρώματα.Αναζωο..

rating
(0)

Nirvel Nutre Color Mask Copper 200ml

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Χρώμα χάλκινο.Η χρωμομάσκα Nutre Color είναι μια προσωρινή χρωστική μάσκα που παρέχει θρέψη και λάμψη εκτός από χρώμα.Δεν μεταβάλλει τα φυσικά μαλλιά και το χρώμα ξεθωριάζει σταδιακά με το λούσιμο.Χάρη σε μια προσεκτική επιλογή των χρωστικών ουσιών τονίζει τα λαμπερά και έντονα χρώματα.Αναζωογονεί τ..

rating
(0)

Nirvel Nutre Color Mask Grey 200ml

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Χρώμα γκρι.Η χρωμομάσκα Nutre Color είναι μια προσωρινή χρωστική μάσκα που παρέχει θρέψη και λάμψη εκτός από χρώμα.Δεν μεταβάλλει τα φυσικά μαλλιά και το χρώμα ξεθωριάζει σταδιακά με το λούσιμο.Χάρη σε μια προσεκτική επιλογή των χρωστικών ουσιών τονίζει τα λαμπερά και έντονα χρώματα.Αναζωογονεί τα χ..

rating
(0)

Nirvel Nutre Color Mask Bubble Gum 200ml...

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Χρώμα τσιχλόφουσκα.Η χρωμομάσκα Nutre Color είναι μια προσωρινή χρωστική μάσκα που παρέχει θρέψη και λάμψη εκτός από χρώμα.Δεν μεταβάλλει τα φυσικά μαλλιά και το χρώμα ξεθωριάζει σταδιακά με το λούσιμο.Χάρη σε μια προσεκτική επιλογή των χρωστικών ουσιών τονίζει τα λαμπερά και έντονα χρώματα.Αναζωογο..

rating
(0)

Nirvel Nutre Color Mask Coral 200ml

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Χρώμα κοραλί.Η χρωμομάσκα Nutre Color είναι μια προσωρινή χρωστική μάσκα που παρέχει θρέψη και λάμψη εκτός από χρώμα.Δεν μεταβάλλει τα φυσικά μαλλιά και το χρώμα ξεθωριάζει σταδιακά με το λούσιμο.Χάρη σε μια προσεκτική επιλογή των χρωστικών ουσιών τονίζει τα λαμπερά και έντονα χρώματα.Αναζωογονεί τα..

rating
(0)

Nirvel Nutre Color Mask Fuchsia 200ml

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Χρώμα φούξια.Η χρωμομάσκα Nutre Color είναι μια προσωρινή χρωστική μάσκα που παρέχει θρέψη και λάμψη εκτός από χρώμα.Δεν μεταβάλλει τα φυσικά μαλλιά και το χρώμα ξεθωριάζει σταδιακά με το λούσιμο.Χάρη σε μια προσεκτική επιλογή των χρωστικών ουσιών τονίζει τα λαμπερά και έντονα χρώματα.Αναζωογονεί τα..

rating
(0)

Nirvel Nutre Color Mask Purple 200ml

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Χρώμα μωβ.Η χρωμομάσκα Nutre Color είναι μια προσωρινή χρωστική μάσκα που παρέχει θρέψη και λάμψη εκτός από χρώμα.Δεν μεταβάλλει τα φυσικά μαλλιά και το χρώμα ξεθωριάζει σταδιακά με το λούσιμο.Χάρη σε μια προσεκτική επιλογή των χρωστικών ουσιών τονίζει τα λαμπερά και έντονα χρώματα.Αναζωογονεί τα χρ..

rating
(0)

Nirvel Nutre Color Mask Red 200ml

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Χρώμα κόκκινο.Η χρωμομάσκα Nutre Color είναι μια προσωρινή χρωστική μάσκα που παρέχει θρέψη και λάμψη εκτός από χρώμα.Δεν μεταβάλλει τα φυσικά μαλλιά και το χρώμα ξεθωριάζει σταδιακά με το λούσιμο.Χάρη σε μια προσεκτική επιλογή των χρωστικών ουσιών τονίζει τα λαμπερά και έντονα χρώματα.Αναζωογονεί τ..

rating
(0)

NIRVEL NUTRE COLOR MASK BLUE 200ML

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Χρώμα μπλε.Η χρωμομάσκα Nutre Color είναι μια προσωρινή χρωστική μάσκα που παρέχει θρέψη και λάμψη εκτός από χρώμα.Δεν μεταβάλλει τα φυσικά μαλλιά και το χρώμα ξεθωριάζει σταδιακά με το λούσιμο.Χάρη σε μια προσεκτική επιλογή των χρωστικών ουσιών τονίζει τα λαμπερά και έντονα χρώματα.Αναζωογονεί τα χ..

rating
(0)

NIRVEL NUTRE COLOR MASK MINT 200ML

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Χρώμα μέντας.Η χρωμομάσκα Nutre Color είναι μια προσωρινή χρωστική μάσκα που παρέχει θρέψη και λάμψη εκτός από χρώμα.Δεν μεταβάλλει τα φυσικά μαλλιά και το χρώμα ξεθωριάζει σταδιακά με το λούσιμο.Χάρη σε μια προσεκτική επιλογή των χρωστικών ουσιών τονίζει τα λαμπερά και έντονα χρώματα.Αναζωογονεί τα..

rating
(0)

NIRVEL NUTRE COLOR MASK VIOLET 200ML

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Χρώμα βιολέ.Η χρωμομάσκα Nutre Color είναι μια προσωρινή χρωστική μάσκα που παρέχει θρέψη και λάμψη εκτός από χρώμα.Δεν μεταβάλλει τα φυσικά μαλλιά και το χρώμα ξεθωριάζει σταδιακά με το λούσιμο.Χάρη σε μια προσεκτική επιλογή των χρωστικών ουσιών τονίζει τα λαμπερά και έντονα χρώματα.Αναζωογονεί τα ..

rating
(0)

IMEL COLORMASK ΚΟΚΚΙΝΟ 500ML

11,30€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,11€

IMEL COLORMASK ΚΟΚΚΙΝΟ 500MLΠεριγραφή:Μάσκα μαλλιών με χρώμα η οποία παρατείνει την επίδραση του χρώματος προστατεύοντας και δυναμώνοντας την τρίχα. Ενισχύει και τονώνει το χρώμα των μαλλιών σας, ενώ ταυτόχρονα επαναφέρει τη λάμψη στα θαμπά βαμμένα μαλλιά.Οδηγίες Χρήσης:Απλώστε τη μάσκα χρώματος ομο..

rating
(0)

IMEL COLORMASK ΧΑΛΚΙΝΟ 500ML

11,30€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,11€

IMEL COLORMASK ΧΑΛΚΙΝΟ 500MLΠεριγραφή:Μάσκα μαλλιών με χρώμα η οποία παρατείνει την επίδραση του χρώματος προστατεύοντας και δυναμώνοντας την τρίχα. Ενισχύει και τονώνει το χρώμα των μαλλιών σας, ενώ ταυτόχρονα επαναφέρει τη λάμψη στα θαμπά βαμμένα μαλλιά.Οδηγίες Χρήσης:Απλώστε τη μάσκα χρώματος ομο..

rating
(0)
Εμφάνιση 1 έως 24 από 24 (1 Σελ.)
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 30€

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

μέσω Eurobank Gateway

ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

+30 2610 27 46 07

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

1 - 3 ημέρες