Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 25€ με BoxNow

Πολιτική Επιστροφών


Οι επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές υπό τους παρακάτω όρους:

Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός δεκαπέντε (15)  ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.

Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει, να μην έχει χρησιμοποιηθεί,να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (asnew) όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ, τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν σκισίματα ή φθορές / αλλοιώσεις) και με όλα τα περιεχόμενα τις αρχικής συσκευασίας.

Στην επιστροφή θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο).

Σε περίπτωση υπαιτιότητας του papaya.gr, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων ειτε επιστροφη χρημάτων μέσω τραπεζικής κατάθεσης. 

Σε περίπτωση υπαιτιότητας του πελατη εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων. Επιστροφες χρημάτων δεν γίνονται.

Σε περίπτωση που σας παραδοθεί κάποιο ελαττωματικό προϊόν, ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατόν σχετικά με το προϊόν και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Αν καλύπτεται από την εγγύηση του κατασκευαστή αναλαμβάνουμε να το παραλάβουμε και να το αντικαταστήσουμε με δικά μας έξοδα.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να συμπληρώστε την αίτηση επιστροφών που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2610271715 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Εάν δεν συμπληρωθεί η αίτηση δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία επιστροφής του προιόντος.

Διαδικασία Επιστροφών

Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσετε το συντομότερο δυνατόν μαζί μας όπου θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την διαδικασία επιστροφής (συμπλήρωση της αίτησης επιστροφής) και εσείς από την πλευρά σας τον λόγο της επιστροφής. Με την παραλαβή της παραγγελίας σας, ο υπεύθυνος θα ελέγξει την κατάσταση του προϊόντος και στην συνέχεια θα σας καθοδηγήσει για τα περαιτέρω. Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο, θα σας συστήναμε να επικοινωνήσετε νωρίτερα με το κατάστημα μας, ώστε να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα του νέου προϊόντος.

Μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν ακολουθώντας την εξής διαδικασία:

Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή ή χρησιμοποιείτε το κουτί στο οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας.

Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία ένα έγγραφο στο οποίο μας γνωστοποιείτε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή, ή το νέο προϊόν που θέλετε να σας αποστείλουμε, σε περίπτωση αλλαγής.

Μετά από τη συμπλήρωση της αίτησης επιστροφής  αποστέλλετε το δέμα με μία από τις συνεργαζόμενες εταιρείες Courier.

Σε περίπτωση υπαιτιότητας του papaya.gr  το κόστος της επιστροφής βαρύνει το papaya.gr  και ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αν θέλει την επιστροφή των χρημάτων του, πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου προϊόντος ή την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας. Επίσης, σε αυτή την περίπτωση η παραλαβή του προϊόντος γίνεται από το χώρο σας με δικά μας τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση υπαιτιότητας του πελάτη, ο τελευταίος βαρύνεται με τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.

Το papaya.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπο του.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το papaya.gr κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος σε παραγγελία άνω των 30€ που τα μεταφορικά είναι δωρεάν, υπάρχει χρέωση των μεταφορικών στον πελάτη αφού η επιστροφή δεν λογίζεται στην διαδικασία των δωρεάν μεταφορικών. Η αξία των μεταφορικών υπολογίζεται ανάλογα με την περιοχή που αποστέλλεται το δέμα.

Επιστροφή χρημάτων

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει να ολοκληρώσει την πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας ή Τραπεζικής μεταφοράς και έπειτα αποφασίσει να ακυρώσει την παραγγελία, υπάρχει το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων. Σε αυτήν την περίπτωση τα χρήματα θα επιστραφούν στον πελάτη εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της ακύρωσης.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 60€

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

μέσω Eurobank Gateway

ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

+30 2610 27 46 07

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

1 - 3 ημέρες